Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Även de med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka. Verkligheten är att även människor som vill sparka vanan känner att de får något från att röka. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, så är det här artikeln för dig!

Att skriva något ner kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, till exempel. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Till exempel, när du gör din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett sätt att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att underlätta dig i dina ansträngningar att sluta.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att lätta på tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme innan du har din första morgoncigarett. Du kan också försöka bara röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

De flesta slutar inte röka första försöket. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och ger in en cigarett, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

De första 7 dagarna av att sluta är de svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. När nikotin är ur ditt system, är begär ofta psykologiska. Även om det är svårt att ha den här kunskapen i ryggen i ditt sinne kan det bli lättare att klara.

TIPS! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Diskutera med din läkare. Det finns många produkter tillgängliga för dem som försöker sluta. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera för att hjälpa dig att sluta för gott.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta för många orsaker. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta dessa livsmedel på en diet kan också minimera den vikt du kan få. Näringsämnena kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

Tips! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan utnyttja tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Djupandning

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär efter en cigarett. Detta ger dig en minut att fokusera och kom ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer att föra syre i kroppen, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Använd mening när det gäller att äta. Du borde inte försöka dieten medan du slutar röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökningseffekter smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk smakade åt dig. Ätandet av dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande du, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Skapa belöningssystem för dig själv medan du slutar. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter.Detta kan motivera dig att hålla dig till en stor väg att fortsätta att undvika att röka.

En förändring av utsikterna kan vara användbar om du vill sluta röka utan någon typ av upphörande metoder. Om du kan ta det dag för dag, kommer du att ha en bättre tankegång på plats för att slå den.

TIPS! Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Det kan vara väldigt emotionellt att betala för att sluta röka. Cravings är verkliga och de är inte alltid lätta att ge dem.

Många uppfinningsrika typer har insett att en noggrann journal kan hjälpa till i kampen för att sluta röka. Folk röker ofta som ett sätt att slappna av i nerverna. Att skriva ner dina tankar i en tidskrift är ett mycket hälsosammare sätt att städa upp stressen, och bekämpa negativa känslomässiga symptom som är förknippade med uttag på en mycket hälsosamare sätt. Det bästa är att det är gratis!

Om du känner att trängseln kommer upp i ljuset suger du på lollipop istället. Stiftet från lollipopen håller handen du brukar använda för att ockupera. Suckaren själv hjälper till att hålla munnen upptagen.

TIPS! Få hjälp av andra. Fråga din familj om stöd när du slutar och accepterar deras hjälp.

Nu bör du inse att rökning inte behöver vara så skrämmande. Att drivas av din motivation och självsäkerhet i din framgång kommer att se till att du uppfyller dina mål och aldrig röker igen. Underskatta aldrig vikten av beslutsamhet!

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Använd data som du tar från den här artikeln till det verkliga livet.Source link