Stor Stop Smoking metoder som är bevisade att fungera


Behovet av en cigarett kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Läs vidare för att ta reda på vad du slutar röka en gång för alla. Den här artikeln innehåller många metoder för att hjälpa dig att använda när du försöker sparka vanan.

Berätta för dig själv måste du ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt för dig att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du behöver sluta.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ta varje dag en i taget. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Det absolut bästa råd du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Stanna helt och låt aldrig dig börja om igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

TIPS! När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan det där med dina nära och kära. Secondhand rök kan påverka hälsan hos alla som står i kontakt med den.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Låt inte dig själv bli ett nummer!

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket försvinner allt ditt hårda arbete . Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

48 timmar

Gör ett försök att minska rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

TIPS! Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan rökning, eller en vecka eller en månad osv.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara den absolut svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När 48 timmar har passerat kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom sig. Det kan göra det lättare att klara sig.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kan också säkerställa att du håller din kroppsvikt under kontroll. De naturliga endorfiner som släppts under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Att vilja sluta är hälften av slaget. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.

Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att bekämpa din tobaks- och nikotinbehov.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Genomför nu de råd du just har läst.Source link