Stor Stop Smoking metoder som är bevisade att fungera


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och deras brist på viljestyrka. Informationen och tipsen i artikeln kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka eller försöka dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortsätter och röker, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang att sluta.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök, eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Om du inte kan sluta med kall kalkon, överväga att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

TIPS! För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kan ha.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning, slut på en måltid eller körning, så får du inte automatiskt uppmanas att rök. Försök hitta någon typ av ämne.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att vissa Effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, chattar med en vän eller läser en bok.

De första sju dagarna är det svåraste när du slutar röka. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! Prova och träna när du kan. När du har slutat röka, blir det lättare att anta ett träningsprogram.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar minskar du dina käras exponering till detta farliga ämne, och förbättra kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta. Stoppet börjar med dig på din resa. Försök bara sluta helt och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Håll dig fri från platser eller symptom som du normalt skulle röka.

I stället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, se den som en gåva till dig själv . Det är lättare att ändra ditt beteende genom att tänka på belöningarna. En positiv inställning är effektivare än en negativ. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Att göra det kommer att stärka din önskan att sluta och hjälpa dig att nå dina mål denna gång.

TIPS! Som rökare var rökning förmodligen din primära hanteringsmekanism under perioder med hög stress. Om så är fallet måste du utforska andra alternativ för att hantera stress när det händer.

De första sju dagarna är svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter det är de begär som du känner mestadels psykologiska. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom dig själv.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare .Keeping aktiv hjälper dig också att hålla i att gå upp i vikt också. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta håller dig en bra anledning att sluta och gör slutar tycka omedelbart viktigt.

Fråga din läkare om medicinen du kan använda. Vetenskapen om att röka har upphört har kommit långt. Det finns många alternativ tillgängliga för dig när du bestämmer dig för att sluta röka, från tuggummi till fläckar till läkarens föreskrivna läkemedel för att hjälpa till med uttag. Konsultera med din läkare för att bestämma det bästa handlingssättet när det gäller behandlingar.

TIPS! Om du hittar din viljestyrka som bleknar och du är på väg att nå en cigarett, ring någon för support. Oavsett om det är en familjemedlem eller en vän, prata med någon för att underlätta dina begär.

Att sluta röka kan vara den största utmaningen i ditt liv. Det är dock inte omöjligt. Du måste ringa på din viljestyrka, vara tålamod och ge det tid. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Ta det du har lärt dig i den här artikeln, och du kan vara bra på väg att nå en rökfri livsstil snart.

Som du kan se finns det många saker du behöver tänka på när ämnet Array kommer upp. Hints och råd här får dig på väg till bättre förståelse. Sluta inte där, men fortsätt att fortsätta för att få fler fakta om.Source link