Stor Stop Smoking metoder som är bevisade att fungera


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är för att sluta är en svår uppgift, och folk återvänder bara till att röka eftersom det är så svårt att sluta. Om du vill lära dig vad som krävs för att sluta för gott, så är den här artikeln för dig.

Supportgrupp

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Om du vill hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan förseningar det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

När du väl har bestämt dig för att sparka röken, berätta din familj och dina vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen lista gör det här.

Kort sikt

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka i rökförhållandet, berätta för din familj och dina vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter cravings.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Bytesbehandling

TIPS! Ta saker dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Det är möjligt att sluta röka om du bestämmer dig för att lägga lite ansträngning på det. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna bli av med din rökning vana för gott på nolltid.Source link