Stor Stop Smoking metoder som är bevisade att fungera


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Som med något ämne, ju mer kunskap du har om något, desto lättare blir processen. Följande artikel är utmärkt för att hjälpa någon att sluta röka.

Sluta röka

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från den här transen, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Det är inte vanligt klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress som orsakas av nikotinuttag. Om du för närvarande inte är i bästa form ska du börja med en gångavgång. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det har det Repetera det första steget igen.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande, kompletterar du försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och dig som älskar dig friskare.

Tips! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Du måste göra allt för att behålla din motivation att sluta röka högt. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du skulle bli frestad att röka.

Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer var okej, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att städa ditt hus till avlägsna lukten av rök. Att göra detta kan se till att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Sluta röka

Ät massor av grönsaker, grönsaker, nötter och frukt medan du slutar röka. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta denna typ av kost kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kan få. Näringsämnena och vitaminerna hjälper dig till och med att känna dig vid uttag.

TIPS! Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Om du hamnar i kamp kommer listan att bli en konstant påminnelse och ge dig den motivation du behöver för att fortsätta att trycka på .

Många människor som försöker sluta röka bär runt hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte med en ny diet när du är i mitten av sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Om din kalla turkey-försök att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du arbetar med att inte röka.

Att sluta röka är en mycket svår känslomässig som den är fysiskt. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att ge dem.

Berätta för dig alla om att du slutar cigaretter. Om många människor är medvetna om att du slutar kommer alla människor att kunna hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika de människor som tror att du slutar. Denna typ av motivation som du behöver när det blir svårt.

En skicklig akupunktör kan underlätta begär genom att utföra riktade akupunkturtjänster på lämpliga områden. Även om tanken på akupunktur kan skrämma dig, har de flesta av dem som har gått igenom det visat att smärtan inte är oacceptabel.

TIPS! Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Förstå riskerna med att använda behandlingar som scopolamin eller atropin för att hjälpa dig att sluta röka. Även om de kanske kan minska dina begär för nikotin, kan ditt nervsystem kompromissa. Dessa biverkningar kan innefatta yrsel, problemlösning, svårighet att urinera och suddig syn. Du bör inte behöva byta ut en missbruk med ett annat fysiologiskt beroende om du kan undvika det.

Välj ett vitamin som också innehåller spårmineraler för att säkerställa att det kan hjälpa till att spola resterande nikotin och andra toxiner från kroppen. Rökning påverkar inte bara dina lungor, liksom dina lungor. Du måste göra vad du än upplever.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bästa metoderna för att sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.

TIPS! För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link