Stora råd om hur man ger upp rökning


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man slutar. Du kommer att lära dig att precis som någonting annat i världen, ju mer information du har desto lättare är det. Detta är detsamma för att lära sig sätt att sluta röka. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Siktmål

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

10 minuter

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Försök inte sluta röka utan stöd. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.Source link