Stora sluta rökmetoder som är bevisade att fungera


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Den beprövade rådgivningen i följande artikel kommer att komma igång på vägen till cigarettfrihet.

När du väl har bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Tips! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan ombedömer dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en märkesbrytare. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Sluta röka

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretterna. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Att se fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Du kan göra det, men! Det tar mycket tid och ett livslångt engagemang. Naturligtvis kan det vara bra att få information om hur du kan sluta med att vara lättare än vad du kan göra. Genom att använda tipsen i den artikel du just läste, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.Source link