Stora sluta rökmetoder som är bevisade att fungera


Rökning är mycket ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa konsekvenser för både dig och de människor som finns runt dem. Det kan leda till emfysem, emfysem, hjärtinfarkt och andra hälsoproblem. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är en bra anledning till varför att bryta vanan är väsentlig. Artikeln kommer att ge dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang att sluta.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta dig kan klara av begäret för den korta tiden. Om det inte händer med en gång, upprepa det första steget igen.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Det viktigaste du bör göra när du kan sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att stoppa är det bästa sättet att starta din nya väg. Sluta bara – och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Skriv in denna belöningslista där du kommer att kunna se den varje dag.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket raderar all din hårt arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om fel väg.

Ta bort alla askor och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker kommer att göra det mindre troligt att du inte kommer påminnas eller utlöses för att röka.

Rökning kan ha tidigare gett dig att göra i tider av stress för att lugna dig själv. Om du gör det måste du identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning sannolikt att gå.

Motion ökar en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

Om du känner att du håller på att knäcka, välj upp telefonen. Det kommer inte bara att härleda dig, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att återuppta att sluta.

Skapa en mantra baserat på anledningen till att du måste sluta. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta är ett kraftfullt sätt för dig att ta bort din mentala och fysiska inriktning mot din nikotinavskiljning och att lägga den på andra viktiga för dig.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam diet fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Rökning har visat sig vara ohälsosam och farlig. Det finns så många hälsorisker som har kopplats till rökning som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Rökning påverkar andra runt dig på grund av begagnad rök och kan vara lika farlig. Om du tar råd från den här artikeln kan du förhoppningsvis hitta ett sätt att sluta.

När du vill lära dig något är det viktigt att du får så mycket information som möjligt. Du kan göra en bra plan nu när du har lärt dig dessa tips om Array. Du har gjort lärandet; nu är det dags att sätta det i aktion!Source link