Stora Stop Smoking metoder som är bevisade att fungera


Avsluta är svårt på grund av all stress och tryck du måste leva med dagligen. Du får inte känna dig instängd längre, speciellt om du använder dessa tips för att sluta bra.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Se till att du äter bra. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Efter att ha läst den här artikeln borde du känna dig bättre om din förmåga att sluta röka. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.