Stora Stop Smoking metoder som är bevisade att fungera


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Även din försäkringsleverantör är villig att ge dig rabatter om du slutar. Det beror på varför du inte har slutat än? Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och aldrig se tillbaka.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Nu är du väl rustad med den information du behöver för att sparka vanan för gott. Att avsluta kommer att göra dig friskare, lyckligare och förlänga ditt liv med många år. Använd de pengar du sparar för att behandla dig själv och din familj till något speciellt.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka.Source link