Stora stopp rökmetoder som är bevisade att fungera


Det finns många fördelar som kommer att bero på att du bestämmer dig för att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande väljer att röka, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan vara vad du är mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

Nikotiners ersättningsterapi

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller irriterad. Kraven kan överväldiga dig. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser som du inte gör.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

TIPS! En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, gör bara idag din dag att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Du kanske har rökt när du stressat. Om så är fallet måste du upptäcka någon annan metod att koppla av när du känner dig stressad.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välj små belöningar du tycker om. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

TIPS! Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande.

Om du känner att dina längtan blir för mycket, få någon annan på det med en gång. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills craving passerar, och du kommer inse att du inte är ensam i hela processen.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning. Om du kan ta itu med den underliggande frågan kommer efterfrågan på en cigarett att minska.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna till varför du slutar. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta är ett utmärkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna uttagningen och positiviteten.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

Om du är frestad att börja igen kommer listan att bli en konstant påminnelse och ge dig den motivation du behöver för att fortsätta att trycka på.

Deep Preatment

Djupt andning kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Det ger dig en minut att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och lätt läras.

Psykologiskt träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom denna vana i ditt sinne. Studier har visat en av fem personer som dör i U.

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte en diet medan du är i mitten av att sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Du är troligt medveten om de många fördelar som slutar röka ger dig. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Applicera alla de som är lämpliga för din situation för att hålla din motivation upp och slå de intensiva begären. På nolltid kan du gärna meddela dig själv som en icke-rökare.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.