Ta bort de cigaretterna och börja ett hälsosammare liv!


Även om de flesta är medvetna om de negativa konsekvenserna när det gäller nikotinberoende, kämpar många människor för att bryta sin vana. Om du är ett av dessa personer kan följande tips hjälpa dig. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortsätter och röker, kan det fördröja att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, bland annat, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som du kan uppleva.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, depression och irritabilitet. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbyer, lära dig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner såsom läsning, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håll nivån på nikotin i ditt system stadigt när du arbetar med att inte röka.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att du måste sluta. Att ha ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Sluta röka

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Du bör inte försöka sluta röka ensam. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

De flesta människor slutar inte röka första försöket. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du börjar röka igen, ange ett nytt datum för att sluta igen. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Det bästa råd du kan få för att sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara sluta helt och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Planera hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Tänk på tiden hur du ska hantera stress i ditt liv. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.Source link