Tänker du att sluta röka för första gången? Försök med dessa tips!


Det finns många positiva saker som kommer att bero på att du bestämmer dig för att sluta röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har hittat framgångsnivå med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket ger dig större chans att lyckas.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra eventuell viktökning som du kan uppleva.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Försök inte sluta röka utan stöd. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett litet steg mot att ge dem upp.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan börja processen med ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära på din rökning.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Det är klokt att hålla av i minst 60 minuter innan du har den första cigaretten varje dag. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Tips! Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Shampoo din møbel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på första försöket. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du startar igen, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lär dig längs vägen.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

De första dagarna av något sluta-rökning försök kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När de första dagarna har gått, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Detta kan motivera dig i svaghetstid.

Secondhand Smoke

Nu är det så bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Det här är inte heller lätt, men när du inte längre är fysiskt beroende av nikotin, kommer du att ha en mycket lättare tid motstå begär.

Att lära sig allt om Array är ett fördelaktigt företag. Denna information ska få dig på väg. Du kan bli framgångsrik snarare än du tror om du fortsätter växa med din kunskap om.Source link