Tänker du att sluta röka för första gången? Försök med dessa tips!


Du vet att du kommer att ha stor nytta för hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Att skriva ner saker kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Den här metoden har bara en 5 procent felaktighet. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtan efter den korta tiden. Om 10 minuter inte räckte, upprepa detta steg som ofta efter behov.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att balansera din vikt vid denna viktiga tid.

Om du slutar röka kall kalkon är inget alternativ, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg varför du vill sluta.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du än håller ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Försök inte göra det själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

TIPS! För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina begär är värsta, hämtar en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att lätta på tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett på dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Men fördelarna ensamma kommer inte att tvinga de flesta människor att sluta röka. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska gå till det själv. Detta material kommer att ge dig bra information om. Använd data som du tar från denna artikel till verkliga livet.