Tänker du att sluta röka för första gången? Försök med dessa tips!


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning om du inte är motiverad. Det finns en mängd fördelar när du slutar röka. En av dem kommer att vara tillräcklig för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Nedanstående förslag hjälper dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du vill röka en cigarett kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Övning kan också fungera som en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet fortsätter du med denna taktik tills den slutligen fungerar.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan kommer att vara, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Sätt listan någonstans där du kan se den framträdande varje dag. Detta kan motivera dig styrka under svaghetstimmar.

Sök support via online support communities och forum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Om du har ett supportsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

TIPS! Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Enligt U.

Hitta support via online formulär och samhällen. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra dina strategier med andra.

Om du vill lyckas sluta röka, måste du hålla fast vid din plan, även när det blir svårt. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.

Idag är dagen för att sluta röka! Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Genom att sluta omedelbart sänker du dina chanser att leda till en eventuellt dödlig sjukdom. Att skydda din familj från begagnad rök kan vara en viktig anledning att sluta.