Tänker du att sluta röka för första gången? Prova dessa tips!


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Det är också något som din läkare rekommenderar. Ditt försäkringsbolag spelar till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Så vad håller du tillbaka? Gör det här och följ den här artikelns råd om att sluta vana och gå vidare.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

TIP! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå åt det på rätt sätt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Tips! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den åtgärden. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta är svårt, men om du har stöd från dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för du. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Sluta kallt kalkon – det blir svårt, men värt det. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig genom att eliminera luktarna.

Nu är du väl rustad med den information du behöver för att sparka vanan för gott. När du är fri från att röka, blir du friskare, mer nöjd med dig själv och dina val, och du kan sluta leva mycket längre. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stöttade dig genom försök och triumfer i slutprocessen!Source link