Tänker du att sluta röka för första gången? Prova dessa tips!


Du måste vara ordentligt motiverad för att sluta röka. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Det främjar inte bara allmän hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, men det hjälper dig också att sänka risken för lungcancer. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar . När något är skrivet kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Sluta röka

Tips! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Du kan också ta reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Det krävs engagemang för att genomgå processen, vilket innebär att du måste fatta beslut. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens om det längre.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökning vana. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Sök support via online support communities och forum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika känslomässiga kamperna som följer med den här resan.

Du måste kunna modiga svårigheterna med uttag och begär att sluta röka för gott. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med denna vana för gott.Source link