Tänker om att sluta röka? Försök med dessa tips!


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare för några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan bli till ett par dagar eller till och med år med rökning, vilket försvinner allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer självsäker när du slutar med den dåliga vanan att röka för gott. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!Source link