Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Många fördelar kommer från att sluta röka. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Använd dessa tips när du behöver tills du äntligen lyckas sluta bra.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tips! Hypnos är värt att prova för dem som söker en väg att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

10 minuter

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är dock viktigt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte låt oss skämma bort.

När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi . Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Bytebehandling

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Belöna var och en av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

TIPS! Överväg nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Förr än du kanske förväntar dig kommer du att skörda belöningen för att inte röka.Source link