Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Din familj tycker att det vore i ditt intresse att sluta röka. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Varför puffar du fortfarande bort då? Gör det här och följ den här artikelns råd om att sluta vana och gå vidare.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Sluta röka

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

Många rapporterar att bli viktiga under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Gör inte allt själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att sporra dig att sparka vanan.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Belöna var och en av dina milstolpar när du försöker sluta röka. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undvik baren helt och hållet så att du undviker rökningstriggerna du är van vid.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Att vara en icke-rökare kommer att lägga år till ditt liv. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stödjer dig genom försök och triumfer i slutprocessen!Source link