Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta sedan det du har lärt dig här för att sluta röka och sparka vanan för evigt!

Att skriva ner det kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, vilket borde göra det lättare att sluta.

Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma att du ska sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem närmast dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din sluta röka.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegier.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Försök att snacka på frukt för att undvika att vinna vikt som resulterar i att man slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Ersättningsbehandling

För att du ska sluta röka framgångsrikt behöver du att utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation, frustration eller irritation. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravings med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt motivation.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

TIPS! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan utnyttja tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

De flesta tidigare rökare var tvungna att prova mer än en gång innan de lyckades sluta på sitt första försök. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du återkommer, skapa ett nytt slutdatum. Bara fortsätt att sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

Om du är en inomhusrökare, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Framtiden för en hälsosam framtid när du lyckas sluta röka bör göra dig optimistisk. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Att lära dig vad som finns att veta om Array kan hjälpa dig utöver idag och imorgon. Var noga med att granska den här artikeln från tid till annan för fullständig förståelse. Fortsätt sedan att lära dig tills du är en mästare på ditt område.Source link