Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Många rökare tycker om att sluta men har inte tillräckligt med viljestyrka. Denna artikel innehåller många användbara tips som du bör ansöka om att minska rökning och slutligen sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Ta saker dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Försök inte sluta ensam. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Att göra ett åtagande att sluta röka kan vara utmanande. Du kan göra det, men! Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Genom att använda informationen i den här artikeln tillsammans med egen forskning kan du kanske sparka vanan mycket snabbare och lättare.Source link