Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Vidare finns det ingen enda strategi som garanteras att fungera för alla. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Läs vidare på några bra tips och råd som kan hjälpa dig att hitta ett smärtfritt sätt att sparka vanan.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra människor som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål.

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökning vana . Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att rikta åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Efter detta ökar långsamt din belöning tills det är uppnått att du inte tänker på att röka längre.

Sluta röka

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det här kan hjälpa dig att uppnå din gaol.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Det är ett faktum att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot som fungerar för alla typer av rökare. Detta innebär emellertid inte att sluta är omöjligt. Framgång kan hittas genom att hitta rätt tips och tekniker som de du har läst här, tillsammans med bra motivation och ett bra supportsystem. Prova några och upptäck vad som fungerar bäst för dig.Source link