Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Alla förstår nu hälsoriskerna från rökning, men det är fortfarande väldigt svårt att sluta röka. Om du vill sluta röka, kan du behöva lite tryck på rätt väg. Tipsen här kan ge lite hjälp för att göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Att lägga ner något på skrivbordet kan ändra din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta, kan extra tid sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka eller försöka dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Övning kan göra en mycket effektiv stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte tränar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, fortsätt försök med den här metoden.

Om du är kall Kalkonansträngning för att sluta röka misslyckades, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Nikotinutbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Tips! Cravings verkar komma oftast när en person känner sig stressad. För att hålla dig från att bli offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Sluta röka

Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar ! De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka mycket.

Tips! Din framgång är beroende av att du behåller din motivation. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväg.

De flesta slutar inte röka första och andra gången. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Prova att sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

Sök support via supportgrupper och forum på nätet. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Dessutom kommer personer som försöker sluta med dig att kunna förstå de kampar som följer med det här uppdraget.

TIPS! Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir det svåraste. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan få väldigt sjuk. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar bli lättare att träna. Keeping aktiv hjälper dig också att hålla dig i vikt. De endorfiner som släpps under träningen kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass. Det hjälper till att hålla kanten av medan du drar ut från nikotin.

Motion ger ett hälsosamt, vilket kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina behov. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Fråga din läkare om medicinen du kan använda. Det finns en hel del alternativ där ute för att hjälpa dig att sluta. Nikotinersättningsprodukter och läkemedel som minskar abstinenssymptom är bara några av de tillgängliga alternativen. Diskutera alla dina alternativ med din läkare för att hitta den strategi som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

TIPS! När du är i färd med att sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Det finns många fördelar med att äta naturliga livsmedel medan du slutar.

Du kan underlätta slutprocessen med några beprövade tekniker. Om du följer denna artikels råd kan du sluta röka på ett rimligt sätt. Använd informationen som ingår här för att förbättra din hälsa och din familjs hälsa.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link