Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå vidare, vilket borde göra det lättare att sluta.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Även om du tar den cigaretten kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att få genom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Du borde inte försöka axla hela bördan av rökuppehåll. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig en film. Efter en tobaksfri månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbies, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledigt tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en vän, så du tänker inte på att röka.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; Sluta bara för idag.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig genom tuffa tider. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder dig. Det här hjälper dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noga, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Planera hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Håll en back-up plan praktisk om en inte fungerar.

Tips! Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Secondhand Smoke

Nu är det bra att sluta röka. datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara idag din dag att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

TIPS! Medan du slutar röka, låt dig själv få en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå till en film.

När du slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion hjälper också till att avvärja alla potentiell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det kan ge dig incitament och hjälp med motivation.

Gör en lista över tiderna och platser som du vanligtvis röker . När vill du röka mest?

Tips! Sluta röka, inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök är farlig och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden.

Ta de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner de främsta få orsakerna till ett papper och håll dem praktiska i din plånbok eller på fickan. När du känner för att ha en cigarett hänvisar du till det här pappret och tittar på orsakerna till att du ville sluta.

Som du kan se finns det några idéer som kan hjälpa dig med ditt engagemang för att sluta röka. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna avstå från din rökning vana för gott på nolltid.

Du kommer att behärska Array på nolltid, så länge du fortsätter att lära dig om dem. Genom att använda ovanstående råd får du inte bara en bättre förståelse, men du ser det mycket enklare än du kanske har insett. Bygg upp din skicklighet en dag åt gången och du kommer att hitta framgång så småningom.Source link