Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Rökning är väldigt ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa konsekvenser för dig och dem som finns omkring dig. Rökning är känd för att orsaka lungcancer, hjärtattacker och emphaysema. De personer som andas in din handdräkt orsakar lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det är en stor anledning till att det är så viktigt att sluta röka. Följande artikel ger dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortsätter och röker, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Om du är beredd att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck som du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, är det viktigt att du justerar hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kan vara ett litet steg på vägen för att sluta!

Om du röker hemma, inne i ditt hus, så luktar det inte av rök. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta gör att ditt hus luktar rent och friskt och håller dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Skriv in listan på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i tider av stress för att lugna dig själv. Om det är sant måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

Vissa människor gillar inte tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Om du känner att du håller på att knäcka, fråga någon om stöd. Inte bara kommer tiden som spenderas i telefonen att vara en bra distraktion tills begäret har gått, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. När du har tagit itu med detta problem tenderar rökning snarare att gå bort.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Testa nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Alla vet att rökning är farlig och extremt ohälsosam. De som röker är mer benägna att lida av hjärtinfarkt, cancer eller emfysem. Secondhand rök från cigaretter är också farligt, och hotar hälsan hos dem runt dig. Om du följer de riktlinjer som du just har läst bör du ha en enklare tid att sparka din vana.Source link