Tekniker som hjälper dig att ge upp rökning


Det finns många som vet att det är fel att röka men de gör det fortfarande. Att sluta vanan kan dock vara ganska svårt, och många människor kan aldrig göra det. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstå de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Sluta röka

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

TIPS! När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Försök aldrig sluta röka själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Kallt Turkiet

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Be om support online via grupper eller forum. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Även andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom denna resa.

TIPS! Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det till hjälp att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du rökning för dig. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Att ha kaffe i din bil eller stanna ut ur rökiga barer kan ersätta ditt begär.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du försöker. Du måste hålla fast vid dina planer och vara fast besluten. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link