Tekniker som hjälper dig att ge upp rökning


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Fördelarna som kommer att uppstå när du slutar är enorma. Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det går bra mycket lättare.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig själv att sluta röka. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Bortsett från att du informerar dig om olika läkemedel för rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Nikotinutbyte

TIPS! Använd en av de många nikotinutbyteslösningar på marknaden idag. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link