Tekniker som hjälper dig att ge upp rökning


Många rökare är omedvetna om de allvarliga nackdelarna som rökning kan ge in i sina liv. Det påverkar ditt utseende, eftersom nikotin kan fläcka dina tänder och dina kläder kan lukta som rök. Ännu värre än de estetiska förändringarna är de förändringar som skadar din hälsa och förkortar din livslängd. Genom att stoppa kan du ångra all den skada som rökning har gjort. Om du inte vet hur du ska sluta, kan den här informationen komma igång på rätt väg.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plus och minuser om att stoppa . Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Även om du vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan du tänka positiva förändringar också.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en tvingande motivator för att fortsätta.

TIPS! Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är inblandade i processen.

Att sluta röka kan vara svårt, men insatsen kommer att löna sig när det gäller att förbättra ditt fysiska utseende, det sociala livet och speciellt din hälsa. Du borde nu vara säker på att bryta vanan tack vare de idéer som anges ovan. Börja med ett tips och fortsätt tills du är färdig att röka för gott!Source link