Tekniker som hjälper dig att ge upp rökning


Det finns många fördelar som beror på ditt beslut att sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod har bara en 5 procents felfrekvens. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person gör saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med ditt engagemang att sluta.

Din primärvårdsperson kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, bland annat, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta förhindrar sannolikheten för viktökning i spåren.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ge dig tips och råd som hjälper dig att sluta.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan ibland verka överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter, kommer du fortfarande röka.

TIPS! En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kommer att få dig på väg att sluta röka.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna bara och börja aldrig göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om rökning hemma, inne i ditt hus, ger det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta gör ditt hus lukta rent och friskt, och frånvaron av lukt av cigaretter hjälper dig att undvika påminna om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Tips! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningslicetter. Det bästa du kan göra är att inte bli ett nummer!

När du slutar röka börjar din lungkapacitet förbättra och du börjar börja träna. kommer också att se till att du behåller din kroppsvikt. Endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

Bli av med askor och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra detta kan se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska göra om att göra det. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

När du försöker motstå frestelsen av en cigarett, granska din lista för lite inspiration för att hålla dig på rätt spår.

Många människor som slutar röka som att bära hårt godis eller tuggummi med dem av denna anledning. Andra får snabb lindring från elektriska cigaretter.

Du är redan medveten om alla anledningar till att bryta din rökvanor är en bra idé. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Om du behöver lära dig ett nytt ämne måste du få rätt information. Eftersom du nu har mycket kunskap om Array i din hjärna, är du redo att börja agera på den informationen. När du har gått över vad som presenterades här har du en enklare tid med detta ämne.Source link