Tekniker som hjälper dig att sluta röka


Behovet av att röka kan vara ganska obekväma och besvärliga ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att använda när du försöker sparka vanan.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du kommer ut ur trance kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket ger dig större chans att lyckas.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du slutar vikt vid denna viktiga tid.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, deprimerad eller rastlös. Kraven på en cigarett kan vara mycket svåra att hantera. Nicotin-ersättningssystem hjälper till med cravings. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. Efter en tobaksfri månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, eller spela ett spel som är nytt för dig.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

De första sju dagarna blir det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt är de begär som du känner mestadels psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Regular Exercise

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kommer också att se till att du avvärjer några av den sannolika viktökning. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Om du känner att din viljestyrka försvinner och att du är frestad att nå en cigarett, ring ditt supportsystem. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till att sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta är ett värdefullt sätt att ta det fysiska och mentala fokuset bort från dina nikotinavdragssymtom och lägga det på de saker som är viktigaste behov och behov.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

När du upptäcker att du kämpar för att hitta en bra anledning att fortsätta med att sluta, kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en diet medan du redan försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mejeriprodukter kommer att lämna en dålig smak i din mun om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Tips! Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om.

När du längtar efter en cigarett, ta en suger istället. Lollipopstickan håller din cigaretthand där du vanligtvis håller en cigarett. Godisdelen kan också hålla din mun upptagen.

När du slutar röka, försök att gå till platser där icke-rökare är. Om du ska ha lite kaffe på en plats, istället för att sitta ute, sitta inuti. Om du befinner dig på en plats där du inte får röka, blir det mycket lättare att berätta för dig själv.

Försök använda djupa andningsövningar för att hjälpa dig att begära en cigarett. Andas in genom dina näspassager samtidigt som du räknar till tio. Håll in andan och andas sedan samtidigt som du räknar till tio. Denna övning kommer att minska stressen och hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet någon annanstans.

Tips! Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en viktig kraft för att påminna dig varför du slutar röka.

Om du är sjuk att röka, är du ungefär halvvägs för att sluta. Vad du just läst hjälper dig att bli av med cigaretter för alltid. Använd några av de tips du läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.

Var inte rädd om du inte är säker på var du ska börja lära dig om Array. Vänd dig till andra resurser för att slutföra din utbildning på. Artikeln ovan är din nummer-en källa för bra information. Använd detta råd för framgång.Source link