Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Det borde vara självklart att din familj skulle vilja att du slutar röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Även försäkringsbolag kommer att minska din självrisk när du slutar. Så, varför har du inte slutat röka än? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla sig borta från att röka.

Älskade Ones

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Support System

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kan få på egen hand.

Det absolut bästa rådet att hjälpa dig sluta röka är att bara göra det. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Börja aldrig säkerhetskopiera. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en ständig påminnelse om de cigaretter du haft.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Det kan också hjälpa till att få stöd av personer som vet exakt vad du går igenom.

Tips! Få mycket stöd. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor till stöd.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängsel någonsin slår.

Nu är du redo och har kunskapen att sluta röka för alltid. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa folket i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link