Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa konsekvenser för både dig och människorna runt dig. Det förstör dina lungor och hals, skadar ditt hjärta och orsakar kaos på din mun. Second hand rök är också lika farlig. Detta visar bara hur viktigt att sluta är! Följande artikel kommer att visa tips som kan hjälpa dig att lyckas med att sluta röka och leda en hälsosammare livsstil.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

TIPS! Hypnos har visat sig vara ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Låt dina nära och vän veta, att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.Source link