Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen att sluta vid varje möte. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge dig en rabatt för att få dig att sluta. Det är dags att sluta röka för gott, läs följande artikel och hitta tips som kan hjälpa dig att sparka vanan.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Även om du i slutändan röker kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att fortsätta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte gör det, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters inkrement för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Ta saker dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att sträva innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, som bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka är att göra åtagandet att se det igenom. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt tankesätt eller de gav upp för lätt.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Avsluta kommer att göra dig och de som är friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

TIPS! Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Kanske kan du bära ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväg.

Du borde alltid hitta ett sätt att behålla din motivation. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare blir vana vid belysning när de stressas. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Du kan ha använt rökning när du stressad. Om du har använt rökning för att lindra stress, måste du utforska andra alternativ för att hantera stress när det händer.

Bli inte avskräckt om du misslyckas. Det är normalt för många ansträngningar att misslyckas, oavsett hur organiserad. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Du kanske kommer att lyckas i ett framtida försök.

TIPS! Se till att du talar med en sjukvårdspersonal om olika sätt att sluta röka. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka.

Nu har du bra information som hjälper dig att sparka vanan och bli frisk. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stöttade dig genom försök och triumfer i slutprocessen!

Du behöver veta om ett ämne innan du verkligen kan börja behärska det. Studiet är viktigt när det gäller ämnet Array. Använd vad du har lärt dig i den här artikeln om du vill ha en framgångsrik upplevelse.