Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter eller kyrkor lokalt.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga grinden.

Tips! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka . För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Några mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, städa din plats noga, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

För att öka din motivation att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

De första dagarna kommer att vara det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är ingenstans lika dåliga som det ursprungliga nikotinuttaget.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan triumfera nästa gång på grund av det du lärde dig den här gången.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Du kan ge dig själv motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

TIPS! Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar på din sluta röka resa. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att hjälpa dig av dina rökning dagar för att utlösa ett begär.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla extra viktökning i våg att människor som slutade uppleva ibland.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Genom att göra detta och dra nytta av de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarett märken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Få ut och implementera denna information.Source link