Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Du kan upptäcka att sluta röka är en stor utmaning i ditt liv. Kom ihåg att olika lösningar fungerar för olika människor. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Prova tipsen nedan och du kan upptäcka att sluta kan vara enklare än du trodde.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget . Att sluta röka är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Älskade Ones

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Många tycker att det är svårt att sluta röka, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Delta inte i specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka på att röka under dessa tider.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

En viktig del av att ge upp cigaretter försöker inte göra det helt av själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Dessa människor kan ge empati och hjälp med insikter i processen.

TIP! Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du till exempel gillar att röka i bilen eller när du läste en bok måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Berätta för alla du vet det stora nyheter – du slutar! De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

Det är viktigt att erkänna att sluta röka erbjuder olika utmaningar för olika människor. Men du bör inte ge upp och tro att du aldrig kan sluta. En kombination av olika tips kan vara det mest framgångsrika för dig, så lär dig allt du kan om vad som har fungerat för andra. Du kommer att bli förvånad över din framgång med dessa metoder på plats!Source link