Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Även människor med starka vilja kan ha svårt att sluta röka. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning till viss del. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för evigt, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Att lägga ner något på skrivbordet hjälper dig att se det tydligare. Det kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske sluta sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du vill röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Tips! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka och också anledningarna till att du motstår att sluta Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på slutar.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka . Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att klara av försöket att sluta.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kommer att kunna hänvisa dig till användbara tips och råd för att göra det lättare.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, ta dig ut i en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Sluta röka

Secondhand rök kan leda till många allvarliga hälsokomplikationer. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att sluta just nu. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Sluta bara – och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Sluta röka dagligen. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare blir vana vid rökning när de känner sig stressade. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

De första dagarna är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv.

Djup andning

Djupa andningsövningar kan hjälpa dig att kämpa för uppmaningen att lysa upp. Den här avkopplande uppgiften kan låta dig fokusera på ditt mål att sluta röka. Det kan också hjälpa till att få mer syre i lungorna, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och när som helst.

Ta dig tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner de översta orsakerna till ett papper och håll dem praktiska i din plånbok eller på fickan. När du känner för att ha en cigarett hänvisar du till det här papperet och tittar på orsakerna till att du ville sluta.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och flytta med en hälsosammare livsstil. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Berätta för alla du vet att du kommer sluta röka. Om många människor vet att du slutar röka, hjälper de dig också att hålla dig till den. Du kommer att göra ditt bästa för att inte svika människor eller inte uppfylla sina förväntningar. Det kan inspirera du behöver när tiderna är tuffa.

Du bör inte försöka sluta röka för att bara roa andra. Även om du kanske älskar dessa människor kommer du att lyckas om du har en personlig motivation. Att sluta röka kan vara en underbar gåva för att ge dig själv och din familj, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

För att vara tydlig om varför sluta röka är ett sådant icke övergripande mål att göra lite forskning och utsätt dig för några av de allvarligaste effekterna av denna otäcka vana. Titta på bilder av patienter med avancerad lung- eller munkanker och prata med personer som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

TIPS! Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag . Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Sammanfattningsvis är det inte omöjligt eller skrämmande att sluta röka. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Du kommer bli förvånad över vad du kan uppnå när du är motiverad.

Oroa dig inte om det verkar som för mycket information att absorbera i början. Ju mer du förstår om Array, desto bättre kommer du att ha nytta av. Genom att tillämpa informationen från den här artikeln kan du förvänta dig att din erfarenhet är en bra.



Source link