Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Rökning kan verkligen påverka kvaliteten på ditt liv. Rökning är en illaluktande vana som fläckar dina tänder och kläder. Det viktigaste som det kan påverka är din hälsa. Studier har visat att praktiskt taget all skada du gör mot din kropp medan rökning är återgivbar om du slutar. Läs vidare för att lära dig hur du börjar sluta röka.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka . När du är om människor som går igenom samma saker du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur man ska gå åt det korrekt. Undvik att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att styra dina begär.

TIPS! Om du vill rösta om din röst smälter din lösning, försök åtminstone så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Kraven kan vara överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång.

TIP! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Är det enkelt att sluta? I helvete heller. Är det värt det? ABSOLUT! Att granska råden i denna artikel har förhoppningsvis motiverat dig att vara optimistisk om din förmåga att sluta röka helt. Välj ett tips och prova det nu.Source link