Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


För många människor, stress och tryck från omvärlden gör att rökning verkar vara ett absolut måste. det är svårt att finna skäl att sluta. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-rökcykeln.

Support Group

TIP! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla använder olika metoder för att göra saker. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Få mycket vila när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

TIPS! Vila är viktig när du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Stopp är där du måste börja. Sluta bara – och börja inte igen. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Ta steg för att sluta i stället för att fortsätta skada hälsan hos dig själv och de som finns omkring dig.Source link