Tidlösa tips som hjälper dig att sluta röka för alltid


Alla som röker inser att de måste sluta. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare anmärker på hur mycket de röker för att förbättra sin hälsa genom att röka. Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Läs den här artikeln för att få reda på vad som har fungerat för andra ex-rökare.

Att skriva ner det kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Avsluta är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara vad du är mer av ett tryck för att fortsätta.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett cigaretter.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Kom bara ihåg aldrig att koppla dessa produkter med rökning.

Tala med din läkare om du slutar. Din familjläkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller ansträngande träning under höga krav. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Om du rökning hemma, se till att du noggrant rengör huset, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På detta sätt och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att kunna se den varje dag. Detta kan motivera dig styrka under svaghetstimmar.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. Dessa människor kan inte förstå hur verkligt svårt det är att bryta en missbruk. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.

För att öka din motivation att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Vill du verkligen vara en annan statistik?

Studera Array hjälper dig på flera sätt än du tror. Förhoppningsvis har du fått mycket att arbeta med från den här artikeln. Ta reda på allt du kan för att se till att du verkligen förstår ämnet.Source link