Tips för att få ditt barn att sluta röka


Även för dem med extraordinära mängder beslut och engagemang är uppgiften att sluta röka svårt. Även om du verkligen vill sluta, kan någonting alltid rita dig om du inte är redo. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista av för och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att vara rökfri.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma att du ska sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk inte ens på framtiden. Ta det en dag i taget, och när varje dag blir till en annan, kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig ockuperat är bra.

Om du inte kan sluta just nu byta cigarett märken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Det finns många skäl att sluta röka – vad är ditt?

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom blir du så bra att du kommer att sluta en gång och bara inte gå tillbaka.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Om du använder det du har lärt dig här, ger du dig en mycket bättre chans att lyckas. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link