Tips för att få ditt barn att sluta röka


Det finns många som vet att det är fel att röka men de gör det fortfarande. Problemet är att sluta är ingen promenad i parken. Många försök, men ständigt komma tillbaka till vanan, för det är så starkt beroende och slutar är skrämmande. Om du behöver den extra uppsatsen av information för att bygga din motivation, fortsätt läsa den här artikeln.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre av en utmaning.

Tips! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Sluta röka

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Om situationen kräver det, kan din läkare ordinera dig medicinering för att sluta röka.

När du slutar röka behöver du en hälsosam metod att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Tips! När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyte. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är det första steget att sluta.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Du kan röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Bara sluta röka om du verkligen vill sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Det kan verka ganska svårt. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva i det långa loppet.

TIPS! Du kanske vill tänka på att prova nikotinbyten. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Det viktiga är att förbli bestämd och följ de planer du själv har. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link