Tips för att få ditt barn att sluta röka


Idag vet alla att rökning är ohälsosamt, men det är fortfarande extremt tufft att sluta. Om du har försökt ge upp rökning, kanske du behöver ett litet tryck för att komma igång. Den här artikeln kommer att ge dig några bra tips för att hjälpa dig att sluta.

Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker sluta kall kalkon kan du hamna återfall. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga uttagningsstegen och göra det mindre svårt att sluta.

TIPS! Skapa en lista med orsakerna till att du slutar. Att skriva ner det kan påverka din mentala syn.

Stödgrupper kan vara en stor resurs när du väl har bestämt att du är redo att sluta. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstå de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka och kan föreslå tekniker för att prova det som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla med kyrkor, fritidscentra eller samhällskolor i ditt område.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har tyckt att det är lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisören kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka stanna hos dig.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig gå kallt Turkiet.

Kom igenom en dag om du försöker sluta röka. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte för hur du ska klara dig till nästa månad eller året efter. Håll ditt fokus på att göra det igenom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

När du har bestämt dig för att sparka i rökvanan, berätta för din familj och vänner . När du berättar för dessa människor att du har slutat kommer de att motivera dig att vara engagerad. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

När du känner en överväldigande lust att röka, använd fördröjningstaktiken. Genom att säga dig själv att vänta 10 minuter kan du hitta att du kan hantera sugen under den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa detta steg tills det gör det.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, prova på hypnos. Många individer har slutat röka med användning av en licensierad hypnotisör.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras icke-dömande stöd. Ursprungligen kan du drabbas av humörsvängningar och molnig bedömning och människorna omkring dig bör vara medvetna om det. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Som exempel, om du brukade tända en cigarett innan du ringde ett telefonsamtal, måste du ersätta något annat på sin plats. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Om du vill sluta röka, prata med din läkare. Din läkare kan ha avslutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Om din läkare känner att din situation kräver det, kanske han eller hon tycker det är bäst för dig att ta receptbelagda läkemedel för att sluta.

TIPS! Samla stöd för alla som du älskar. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att bedömas av dem.

Skaka inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Detta kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du tenderar att uppleva begär, eller starta en hobby eller till och med ha ett regelbundet massageplan. Identifiera saker du kan göra om du har oväntad driftstopp. Läs en fängslande bok eller ring till en vän till exempel.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du kommer att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Ett sådant system kan öka dina chanser att lyckas kraftigt.

Att sluta röka är svårt för de flesta, men att känna till de bästa teknikerna för att sluta gör det enklare. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör avslutningen av vanan komma snabbare. Använd dessa tips för att skydda dig och din familjs hälsa.Source link