Tips för att få ditt barn att sluta röka


Rökning kan verkligen påverka livskvaliteten för dem som är beroende av det. Det kan också påverka din hälsa. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och råd om hur du slutar. Supportgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

Det första steget att sluta röka är bara att göra det. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Stanna bara och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Hitta support via olika onlinefora eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns många webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina strategier med andra.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att avvärja eventuell vikt under kontroll. De endorfiner som släppts under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan triumfera vägen.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att använda. Det finns flera produkter tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för dem som försöker sluta. Fråga din läkare till en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutar röka en gång för alla.

När du vill röka träffar kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Deep Preatment

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djup andning kan göras var som helst och lätt läras.

Håll reda på dina rökvanor. När vill du röka?

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt.

Byt ut dina rökavbrott med träningsvanor. När du befinner dig i toxinerna börjar du se resultaten när du börjar få mer energi och större träningspass. Eftersom din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan, är du mindre benägen att bli frestad att röka.

Ta lite tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till varför du vill sluta. Notera några av de viktigaste orsakerna och håll dem i en ficka. När du känner dig villig att röka, dra ut din lista med anledningar och påminna dig själv om varför du slutade i första hand.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan än dig själv lyckas inte.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Många människor som är kreativa typer har upptäckt att ha en detaljerad dagbok kan hjälpa till i slaget om att sluta röka. De flesta människor röker för att slappna av eller för att lugna nerverna. Att skriva sina känslor i en dagbok ger samma mål, ångest och depression ur ditt sinne. Det bästa är att det är gratis!

Du måste förstå de utlösare som gör att du vill röka, om du vill sluta. Till exempel kan dina utlösare vara stress, stress eller ens vissa andra kan utlösa det. Undvik dessa triggers så mycket som möjligt. Om några utlösare är oundvikliga, bör du skapa en beredskapsplan för att minska hotet.

suddig syn

TIPS! Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök är farlig och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden.

Förstå att det finns vissa risker med att använda behandlingar som scopolamin och atropin för att hjälpa dig att sluta röka. Medan de kan hjälpa till att mildra de abstinenssymptom som nikotin orsakar kan de påverka ditt centrala nervsystem. Dessa biverkningar kan inkludera yrsel, suddig syn, svårighet att urinera och suddig syn. Du bör inte ersätta en missbruk med några andra allvarliga heathproblem.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Att granska råden i denna artikel har förhoppningsvis motiverat dig att vara optimistisk om din förmåga att sluta röka helt. Välj ett tips idag.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Denna artikel har gett mycket information om. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link