Tips för att få ditt barn att sluta röka


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Varje person uppnår sina mål olika. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Du kan ge dig motivation genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

Idag är dagen för att sluta röka! Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Att sluta röka skyddar också din familj, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Börja träna så snart du slutat röka. Du kommer att kunna andas bättre nästan omedelbart efter att du slutat, så träning kommer inte vara så svårt som det har varit tidigare. Att hålla aktiva hjälper dig också att undvika att gå ner i vikt. Även om du fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

Tips! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina återstående dagar och år, eftersom du vet att rökning inte längre är något du behöver göra. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!Source link