Tips för att få ditt barn att sluta röka


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intresse. Har du någonsin hört talas om en rökare som påpekar hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. När du slutar är det svårt, det är möjligt genom kunskap och beslutsamhet. Kunskapen som delas ovan är från ex-rökare som du strävar efter att vara. Applicera sina idéer till ditt eget liv för befrielse från att röka.Source link