Tips för att få ditt barn att sluta röka


Människor som börjar röka idag vet farorna, men de börjar ändå. Avsluta är möjligt, men det är utmanande. Ofta återvänder folk till rökning istället för att lägga in arbetet för att övervinna deras missbruk. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstegen och sluta göra det lättare.

TIPS! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan.

10 minuter

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverka med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du ringer.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Försök att hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Passar och ha kul! När du slutar röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Träning producerar dessutom endorfiner som hjälper till att mildra något av det obehag som uppkommer vid uttag.

Rökning har förmodligen varit något du använde för att hjälpa dig att gå igenom stressiga situationer. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. I stället för belysning uppstår vissa personer omedelbart stressavlastning när de lär sig yoga eller tar sig tid att meditera.

När du känner ett ögonblick av svaghet, ring någon i ditt supportnätverk. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills krävet passerar, och du kommer att må bra att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

När du fattar beslutet att sluta röka, se till att du frågar dina vänner och familj om hjälp. Låt alla dina vänner och familj veta om ditt beslut att sluta. Viljan ger uppmuntran och stöd som kan göra en ganska stor skillnad för dig. En stödgrupp kan också vara till nytta för ditt självkänsla och motivation.

Håll reda på dina vanor när det gäller rökning. Försök att ta reda på när du är mest sårbar för att röka för att skapa en plan för hur du slutar. Om du tar lite tid att förbereda i förväg, kommer dessa tobaksbehov inte att hålla dig från att ge upp denna farliga vana.

När du bestämmer dig för att sluta röka är det viktigt att du är fast besluten att aldrig ge upp. Tänk på att de rökare som har lyckats sluta troligen måste göra många försök till det innan de lyckas. Om du gav in till frestelsen, förstå varför det hände och starta programmet igen.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Skulle nikotinbytebehandling fungera för dig? Tuggande nikotingummi eller med en nikotinplåstret kommer att hålla dig från att gå igenom uttag, men låter dig bryta vanan att röka. När du väl har gett cigaretterna för gott kan du börja avvänja dig själv från nikotin helt.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Om du prioriterar detta och införliva föregående råd i din plan, kan du sluta tidigare än du trodde var möjligt.Source link