Tips för att få ditt barn att sluta röka


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Om du vill sparka den här dåliga vanan till kanten, fortsätt läsa. Följande artikel kommer du att använda metoder du kan använda för att sluta röka.

Sluta röka

Tips! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt påbörjar några omfattande träningsrutiner.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många rökare har svårt att sluta på att de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräcklig motivation.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan komma att hänvisa dig till en stödgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Det tar åtagande att genomgå processen, vilket innebär att du måste fatta beslut. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutningsresa.

TIPS! Försök aldrig sluta röka själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Om biverkningarna av rökning inte räcker till för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Har många idéer, om din första idé inte hjälper.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa begäret.

Tips! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny skicklighet eller hobby, eller boka massagemang på ett vanligt schema.

Sluta röka idag. Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Att sluta kan minska risken för att du buktar för försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; sluta idag.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa trangen att röka.Source link