Tips för att få ditt barn att sluta röka


Rökning kan allvarligt påverka kvaliteten på ditt liv. De ytliga nackdelarna är lätta att upptäcka, till exempel färgade tänder och kläder som luktar rök. Dessutom kan det få allvarliga konsekvenser för din hälsa. Du kan vända många av de illamående effekterna av tobaksmissbruk, genom att sluta röka för gott. Om du inte vet hur du kan sluta läser du den här artikeln för att få tips om hur du gör det enklare.

Avsluta kallt Turkiet

Tips! Var lätt när du slutade röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Nikotinutbyte

TIP! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du kommer att vänta 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den perioden.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa ersättare är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen brukar rökning.

Att sluta röka är inte lätt, men det är värt det när det gäller effekterna på din hälsa, utseende och det sociala livet. Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Börja med ett tips och fortsätt tills du är färdig att röka för gott!Source link