Tips för att få ditt barn att sluta röka


Motivation är den viktigaste faktorn när det gäller att sluta röka. Tänk på fördelarna med att sluta. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Avsluta kan du anta en hälsosammare livsstil för dig och din familj, spara mycket pengar och känna dig mycket yngre. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Det kan få cigaretter att verka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta kan vara en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Det tar åtagande att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Försök inte sluta ensam. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Dessa människor kan ge empati och hjälp med insikter i processen.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och även tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kan verka hård. Denna metod har dock visat sig vara effektivare, eftersom tiden går.

TIPS! För att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Låt inte dig själv bli en statistik.

Börja träna regelbundet. Övning är ett utmärkt sätt att hjälpa till att rensa ut dina lungor, bygga upp din kapacitet och öka blodflödet. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Endorfinerna från ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Byt din rökvanor för en träningsvanor. Din hjärna släpper ut endorfiner efter att du har tränat, vilket förbättrar ditt humör. En träning är också en utmärkt distraktion från dina begär. Dessutom bidrar träning till att kompensera förändringar i din ämnesomsättning som kan uppstå när du slutar, och hjälper dig att hålla viktminskning till ett minimum.

TIPS! Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder som hjälper till att hantera dina nikotinbehov och uttag . Prova gymmet.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link